Waarschuwing: Deze module ondersteund geen delen over websites


U probeert een referentie aan deze module toe te voegen die al bestaan in een andere website binnen deze groep. Het kan zijn dat deze module wel of geen delen over meerdere website ondersteund - De module geeft dit expliciet aan.

Als u zeker weet dat de module dit ondersteund, of u wilt testen of dit het geval is, dan is voorzichtigheid geboden en wees ervan bewust dat bepaalde functionaliteiten in de module - of zelfs de gehele module - niet correct can functioneren binnen deze configuratie.

Als deze melding verwarrend is of als u werkt aan een website die niet offline mag raken, dan moet u op annuleren klikken en contact opnemen met het DotNetNuke Support Team.


Over Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse letteren en jongeren. Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten met als doel jongeren te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden zowel bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs als vrijetijdsproducten.

Anno 2014 is Passionate Bulkboek verantwoordelijk voor de educatieve projecten Jonge Jury, De Inktaap, Dag van de Literatuur en Er Was Eens. Daarnaast organiseert Passionate Bulkboek voor docenten de Dag van het Literatuuronderwijs. Op de vrijetijdsmarkt organiseert Passionate Bulkboek Geen Daden Maar Woorden Festival en Write Now!.  Deze projecten resulteren in circa negentig uitvoeringen op jaarbasis, uiteenlopend van een workshop schrijven voor vijftien jongeren in Groningen tot de Dag van de Literatuur voor 5.000 scholieren in de Doelen te Rotterdam.

Passionate Bulkboek heeft twaalf medewerkers in dienst. Daarnaast beschikt de organisatie over een kantoor op de Culturele As in Rotterdam, zes stagiairs, twintig vaste vrijwilligers en zo’n 200 vrijwilligers die incidenteel bijdragen aan het tot stand komen van met name de grootschalige uitvoeringen. Passionate Bulkboek biedt enerzijds grote landelijke activiteiten aan in met name in haar standplaats Rotterdam, maar zoekt tevens haar doelgroep op in de regio.

Passionate Bulkboek is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI. Dat houdt in dat bij erfenissen, schenkingen en giften aan Passionate Bulkboek en/of haar activiteiten belastingvoordelen gelden voor de gever. Download hier een document met een beknopt verslag van o.a. de doelstellingen van Passionate Bulkboek.

Contact

Postadres
Postbus 25264
3001 HG Rotterdam

Bezoekadres

Eendrachtsweg 21
3012 LB Rotterdam

t
010-276 26 26
f
010-276 26 07
info@passionatebulkboek.nl

Jaarverslag

Bekijk online de jaarverslagen van Passionate Bulkboek:


Meld Je AanMeld Je Aan

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden

WebshopWebshop

Volg onsVolg ons


Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer