Schooljaar 2015/2016

Passionate Bulkboek biedt educatieve projecten aan voor vmbo, havo en vwo om het lezen te bevorderen. Bent u actief bezig met leesbevordering? Wilt u een project dat naadloos aansluit op de kerndoelen én uw huidige lesmethode? Wilt u aansluiten op de belevingswereld van uw leerlingen? En wilt u kant-en-klare lespakketten die weinig extra werk opleveren? Maak dan gebruik van de educatieve projecten van Passionate Bulkboek. Hieronder vindt u het aanbod in het schooljaar 2015/2016. Regel uw deelname meteen en ga voorbereid het nieuwe jaar in.

De Jonge Jury

De Jonge Jury

De Jonge Jury daagt jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om jeugdboeken te lezen en het mooiste boek te kiezen. De auteur van het boek met de meeste stemmen wint uiteindelijk de Prijs van de Jonge Jury.

Uw school doet voor €37,50 mee aan de Jonge Jury. U ontvangt onder meer posters, boekenleggers en stemansichtkaarten. Aanvullend lesmateriaal bestelt u voor €10,50 per klas. Toegangskaarten voor de Dag van de Jonge Jury kosten
€14,75 per stuk, het complete programma voor op school €4,75 per leerling. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Meer informatie vindt u op www.jongejury.nl.

WEBSHOP

FACTSHEET

WEBSITE

De Inktaap

De Inktaap

De Inktaap is dé literaire jongerenprijs van het Nederlandse taalgebied, waarbij leerlingen worden geconfronteerd met de keuze van de jury’s van drie literaire prijzen én een Caribische nominatie en zich verdiepen in actuele Nederlandstalige literatuur. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de slotmanifestatie in De Doelen in Rotterdam.

Kosten voor deelname zijn € 10, - incl. BTW, per leerling. Deze prijs is inclusief de (e-)boeken, de handleiding met lessuggesties en toegang tot de slotdag op 14 maart 2016 in De Doelen in Rotterdam (let op: beperkte capaciteit!). Op www.inktaap.org schrijft u uw leerlingen in voor De Inktaap. Hier worden begin juni ook de genomineerde titels bekendgemaakt.

WEBSHOP

FACTSHEET

WEBSITE

Meld Je AanMeld Je Aan

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden

WebshopWebshop

Volg onsVolg ons


Powered by Passionate Bulkboek

Passionate Bulkboek ontwikkelt activiteiten voor jongeren met als doel hen te interesseren voor culturele uitingen in het algemeen en letteren in het bijzonder. Jongeren worden bereikt via educatieve projecten in het voortgezet onderwijs en vrijetijdsproducten die zich op dezelfde jongeren richten. Lees Meer